Hoeveel kost het om vochtige muren te bevochtigen?

Hoeveel kost het om vochtige muren te bevochtigen?

bevochtigen

Opstijgend vocht, hoewel een serieuze vondst in de meeste huizen, heeft een zeer eenvoudige oorzaak; infiltratie in het huis door vocht. Dit artikel gaat kijken naar de oorzaken van opstijgend vocht, de beste manieren om dit te voorkomen en de kosten voor vochtwerende muren.

Het berekenen van de kosten van vochtwerende muren hangt af van de lengte van de muren en de grootte van uw huis. De volgende tabel toont hoeveel chemische injecties elk wandtype vereist.

De oorzaken van stijgend vocht

stijgend vocht

De oorzaken van vocht in een huis zijn over het algemeen het product van vocht dat door een muur of vloer dringt en de constructieproblemen die deze hebben veroorzaakt. Het doet dit door capillaire werking als een spons. Water is van nature aanwezig in de buitenwereld in de grond en door het weer en het laatste wat je nodig hebt is dat dit vocht je huis binnendringt en alle problemen veroorzaakt die worden veroorzaakt door opstijgend vocht.
Huizen worden meestal gebouwd van hout, beton, steen of baksteen, hetzij in lagen of als één laag. Deze vier materialen zijn helaas van nature waterdoorlatend en moeten waterdicht worden gemaakt om het binnendringen van water te stoppen. De waterdichtingsmethoden kunnen variëren, afhankelijk van of er water van buiten of van onderaf binnendringt. Als het maaiveld aan de buitenkant contact maakt met de buitenmuur boven de vochtwerende laag, kan vocht het vochtwerende verloop omzeilen en naar binnen werken.

Vochtbehandeling

De behandelingen zijn afhankelijk van of er vochtige plekken op de binnenmuren zijn of dat u vochtwerende buitenmuren of vochtwerende betonnen muren nodig hebt.
Vochtbestendig kan worden bereikt door de stroming van water van het ene oppervlak naar het andere te voorkomen door een aantal methoden.

Externe wandbehandeling

Externe wandbehandeling

Het heeft geen zin om opstijgend vocht te behandelen totdat u de oorzaak hebt behandeld, anders zal het vocht gewoon ergens anders verschijnen.

Er zijn veel manieren om optrekkend vocht in muren te behandelen en deze zijn in algemene termen in de vorige paragraaf behandeld. Dit gezegd hebbende, verreweg de beste manier om vochtige muuroplossingen te bieden en de noodzaak van vochtige muurbehandelingen te voorkomen, is om te voorkomen dat vocht in contact komt met binnenoppervlakken.

Concluderen

Zoals u kunt zien, kunnen de kosten van stijgende vochtbehandeling, evenals vochtbestendigheidskosten in het algemeen, betaalbaar zijn in vergelijking met de structurele schade veroorzaakt door binnendringend vocht. Uw huis is waarschijnlijk de grootste investering die de meeste mensen in hun leven doen en het is logisch om er voor te zorgen met het juiste reparatie- en onderhoudsregime. Laat opstijgend vocht niet aan zijn eigen apparaten over, het zal op de lange termijn meer kosten

Leave a Reply